| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor |
Poruka |
kruno_stivicic Bechar

|
Postano: petak, 10. lis 2008. 23:34 Naslov: Upravni odbor |
|
|
Jel mozda itko zna tko su clanovi upravnog odbora KUD-a Preporod??
Na službenoj stranici to nije navedeno a mislim da je to jedan vrlo koristan detalj...
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
preporod01

|
Postano: subota, 11. lis 2008. 21:23 Naslov: |
|
|
Dragi Kruno,
kako skupština društva ima ve?e ovlasti od Upravnog odbora (a nju sa?injavaju svi ?lanovi društva) te isti nisu nigdje javno obznanjeni, tako ni ?lanove Upravnog odbora nije potrebno nigdje isticati. Tim više što su svi volonteri i u Upravnom odboru ne sudjeluju radi vlastite promocije ( da bi im negdje bila istaknuta imena) ve? da pomažu u radu društva.
Svaki ?lan društva koji ima interesa može prisustvovati svim sjednicama Upravnog odbora, a popis ?lanova Upravnog odbora možeš dobiti na uvid na sljede?oj probi.
Iz ovog tvog pitanja iš?itavam želju za aktivnim sudjelovanjem u radu Upravnog odbora, nadam se da je tome stvarno tako, a ne da ti je rakija u potpisu pomutila pamet pa da pišeš gluposti ....
Pozdrav  _________________ ... svi predsjednikovi ljudi ... |
|
| [Vrh] |
|
 |
MMMMM
|
Postano: četvrtak, 16. lis 2008. 21:52 Naslov: ha! |
|
|
Neki su cini se, bili duhom odsutni na skupstini kada se birao sadasnji upravni odbor, kolko se sjecam, svi su procitani nakon konacnog glasanja. No dobro, nekima se mozda prispalo pa su zaboravili.
Dakako drago nam je da postoji interes za zbivanja u KUD-u
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
kruno_stivicic Bechar

|
Postano: petak, 17. lis 2008. 14:41 Naslov: |
|
|
Ispri?avam se MMMMM na pitanju... Mislio sam da ovaj forum služi za tak neka pitanja i diskusije al ok..
Ma ne samo duhom da sam bio odsutan vec i mozgom. Neki bi ja ljude iz upravnog odbora kratkim postupkom izbacio.
Mislim da bi trebali u upravnom odboru biti aktivni ?lanovi kud-a koji su prisutni na probama i nastupima.
A ne samo do?i na upravni odbor i odlu?ivati o Preporodovoj budu?nosti, a tako i mojoj zato kaj sudjelujem u njihovim odlukama kao i svi ?lanovi društva.
Naravno da postoji interes... |
|
| [Vrh] |
|
 |
MMMMM
|
Postano: nedjelja, 19. lis 2008. 14:52 Naslov: AH, DA..... |
|
|
Ma, naravno, najmanji problem je promijeniti upravni odbor! To se dakako moze bilo kad! U potpunosti se slazem s tobom.
Makar tesko mi je povjerovati da je upravni odbor takvu strahovitu odluku donio pa nastetio tebi i ostalim clanovima drustva. Svi ste upoznati sa time da mozete doci na svaki sastanak upravnog odbora i sudjelovati u bilo kojoj raspravi.
A ako vam je koja konkretna odluka zasmetala, slobodno pitajte zasto je donesena upravo takva, jer ako ne prisustvujete sastanku moguce je da niste culi sve razloge zasto je tome tako.
Sto se buducnosti kud-a tice, najbolje ce se za to pobrinuti svaki aktivni clan redovitim odlascima na probe i kvalitetnim odradivanjem sto vise nastupa, jer za napredak folklora je to najbitnije. Nadam se da si svjestan da neke nastupe nismo u poziciji glatko odbiti samo zato jer su najavljeni u zadnji tren, jer o buducnosti drustva ne odlucuje samo upravni odbor nego i ljudi koji od nas ocekuju da nastupimo negdje.
A ovo kaj si ljut na neke clanove upravnog odbora- nadam se da reagiras tako i na ostalu ekipu kad ih nema na probi. Takvim ponasanjem su svi zasluzni za tesko stanje u drustvu.
Najbitnije je da se oni koji dolaze trude raditi kak treba i sve ce biti u redu. Meni je, osobno ljepse plesati sa sadasnjom ekipom makar je nekad tesko jer ima dosta novih plesaca, ali rade s voljom i to je najbitnije. Dakle, nemate previse razloga za brigu. |
|
| [Vrh] |
|
 |
|